UTS Hersevoort BV 038-4656560: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Nervistraat 5
8013RS Zwolle
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In 1925 opgericht op de Molenweg 101 in Zwolle, reed de familie Hersevoort als een van de eerste verhuizers met een T-Ford door de landerijen van Overijssel. Vandaag de dag zijn wij als professionele organisatie gegroeid naar een betrouwbare facilitaire partner die zowel de particuliere als zakelijke markt services biedt die inspelen op uw specifieke wensen.

Specialist in projectverhuizingen en archiefopslag:
Onze specialisatie als projectverhuizer en archiefspecialist heeft ons een leiderspositie gegeven in de markt. Met een zeer modern archiefdepot in Zwolle en 95 kilometer archief capaciteit, bieden wij u de mogelijkheid conform uw wensen te besparen op beheer en opslag. Ook bieden wij integrale oplossingen bij projectverhuizingen die specifiek zijn voor kantoren, zorgcentra, scholen, fabrieken en overheden.
Verhuizen (inter)nationaal:
Gaat u een nieuwe woning betrekken in binnen- of buitenland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen.
Unieke Totaal Service
Naast verhuizen kunt u ook gebruik maken van de Unieke Totaal Service. Een breed pakket aan doelgroep gerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing.
De klanten van UTS Hersevoort komen o.a. uit Zwolle, Meppel, Apeldoorn en Deventer.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Advies, Internationale verhuizing, Opslag, Verhuur, Verkoop, Vervoer