BQ de Ruyter en Duiker BV 020-6113041: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Hardwareweg 20
1033MX Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Transportbedrijf Duiker is een echt Amsterdams bedrijf dat - zonder onderbreking - sinds 1926 bestaat. Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen geweest waardoor wij u inmiddels zeer veel te bieden hebben.

Wagenpark

Ons wagenpark, dat uit ca. 20 voertuigen bestaat, is zeer gevarieerd: Zo hebben wij open- en gesloten motorwagens, open- en gesloten trailers, motorwagens en trekkers met kraan van 11 tot 80 t/m, auto's met grote (zware) laadkleppen of auto's met zijdeuren, bestelbussen en een bestelwagen. Bij elk transportprobleem willen wij u helpen de oplossing te vinden.

Werkzaamheden

Door onze veelzijdigheid in auto's zijn wij ook veelzijdig in de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren. Wij transporteren pallets, bouwmaterialen, staal, machines, keukens- en meubels, decors en standbouwmaterialen, kluizen en brandkasten, kunstwerken, piano's en vleugels, etc. Ook kunnen wij uw particuliere of bedrijfsverhuizing uitvoeren. Voor de "onbereikbare" plaatsen hebben wij zeer veel werkmaterialen tot onze beschikking, zoals een verhuislift, elektrische pompwagens, een trappenloper, elektrisch takel of gewoon een touw en blok. Hoewel ons werkgebied zich voornamelijk binnen de landsgrenzen bevindt, transporteren wij ook graag uw vracht naar het buitenland.

Ons wagenpark is modern en voldoet aan alle milieu eisen. Voor de meeste van onze wagens hebben wij vergunningen om de binnensteden (met name Amsterdam) in te mogen. Zo verzorgen wij de stadsdistributie voor bedrijven die aan de stadsgrenzen blijven staan.

Opslag

Met het betrekken van ons huidige pand, eind 2009, hebben wij de beschikking gekregen over een grote opslagcapaciteit. Een loods van 1350 m², welke is voorzien van hoge stellingen voor opslag op pallets en twee aparte afsluitbare loodsen van 450 m². Ook het 5500 m² metende buitenterrein biedt vele mogelijkheden voor de opslag van o.a. containers en bouwmaterialen. Er is nog kantoorruimte, eventueel in combinatie met opslagruimte, te huur.Toegankelijkheid:
Lift aanwezig

Soorten transport:
Meubeltransport

Transportmiddelen:
Aanhangwagen, Autolaadkraan, Bakwagen, Dieplader, Heftruck

Aangesloten bij / Certificering:
Erkende Verhuizers