Selecteer provincie

Zijl Verhuizingen Van

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 5 Verhuis Specialisten in Heerde en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Details

Adres
Hein Dijkslagstraat 65
8181MC Heerde
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 6 Verhuisbedrijven in Heerde en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vanzijlverhuizingen.nl

Wat wij doen:
Van Zijl Verhuizingen is thuis in elk soort verhuizing. Zowel voor particulieren, van uitgebreide tot compacte inboedels, als voor bedrijven waarvan de complete inventaris of een gedeelte naar een andere locatie moet. Ook voor projectverhuizingen welke, eventueel gefaseerd moeten worden overgebracht - bent u bij ons aan het juiste adres.

U zegt het maar!

We doen niet alleen elk soort verhuizing, maar ook precies zoals u dat wenst. U wilt alleen het verhuistransport door ons laten verzorgen en zelf in- en uitpakken? Wij zorgen ervoor dat de dozen en het inpakpapier op tijd bij u staan. Of wilt u dat wij uw spullen juist wel allemaal inpakken? Het gebeurt snel en deskundig. Moeten er bepaalde meubelstukken gedemonteerd worden? Voor onze mensen is dat dagelijks werk. U heeft kostbare inboedelstukken te verhuizen, een vleugel, schilderijen of een antiek kabinet? Wij gaan er net zo zuinig mee om als uzelf zou doen.

Ook interne verhuizingen voor bedrijven en instellingen en (de)montage van meubels en kantoormeubels kunnen wij uitvoeren. Wij bedienen alle landen van Europa, ook buiten de Europese Unie zoals Noorwegen en Zwitserland. Natuurlijk weten we ook de weg van Frankrijk tot Ierland en van Spanje tot Griekenland. U zegt het maar!

Kortom, Van Zijl Verhuizingen is uw partner, of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of dat u gebruikt maakt van onze verhuishulp. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

In onze verwarmde en met klimaatbeheersing uitgeruste opslagloods is uw inboedel, kantoorinventaris of andere goederen uitstekend opgeslagen.

Van Zijl Verhuizingen regelt voor u een zorgeloze verhuisdag. Daar kunt u op rekenen. Als Erkende Verhuizer kijken we ook graag verder en zorgen wij ervoor dat er ook in de toekomst zorgeloos kan worden verhuisd.

Verhuizen gebeurd niet iedere dag en niet iedereen kan de verhuisdozen na die tijd opbergen. Van Zijl Verhuizingen biedt daarom de oplossing: dozen huren. Als alles uitgepakt is nemen wij de dozen gewoon weer terug.

Indien u uw (huur)woning gaat verlaten kunnen wij uw inboedel natuurlijk verhuizen naar de nieuwe woning maar tevens zorgen wij voor het afvoeren van overtollige meubels, gordijnen en roeden, vloerbedekking, schuttingen etc.Service:
Gratis offerte, Automatisch offertesysteem , Handyman Service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Inpakken, Internationale verhuizing, Montage, Opslag, Verhuur, Verkoop, Vervoer, Opleveren en schoonmaken, Handyan Service, Verhuishulp

Producten:
Verhuisdoos, Verhuiswagen

Aangesloten bij / Certificering:
Erkende Verhuizer