Selecteer provincie

Henneken BV Verhuisbedrijf

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 5 Verhuis Specialisten in Zoetermeer en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Details

Adres
Goudstraat 51
2718RD Zoetermeer
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 6 Verhuisbedrijven in Zoetermeer en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Erkende Verhuizer
DE BETERE VERHUIZER IN DE REGIO

http://www.henneken.nl

Wat wij doen:
Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio.

Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.

Het kwaliteitssysteem van Henneken is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen. Onze goede naam hebben wij verkregen door jarenlang continu vakwerk af te leveren. Dat geeft echter ook verplichtingen. Die goede naam moeten we behouden door elke keer weer een topprestatie neer te zetten.

Henneken staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn onze medewerkers die dit steeds weer waarmaken. Jaarlijkse verzorgen wij meer dan 1000 verhuizingen in binnen – en buitenland. Onze ruime ervaring geeft ons voldoende flexibiliteit om alert op uw persoonlijke wensen in te spelen. Bij Henneken is uw verhuizing dan ook in goede handen.

Henneken beschikt voor de doe-het-zelf verhuizer over een verhuiswinkel. U kunt allerhande materialen bij ons verkrijgen, zoals verhuisdozen, noppenfolie, pakpapier, meubelkarretjes e.d.

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Verhuisbedrijf Henneken heeft van verhuizen een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.

Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Henneken maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.

Naast het overbrengen van uw inboedel kunt u Henneken inschakelen voor het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het (de)monteren van uw meubels en handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

Voor onze klanten die maximaal ontzorgd willen worden omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Online offerte aanvragen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Inpakken, Internationale verhuizing, Montage, Opslag, Uitpakken, Verhuizing overzee, Verkoop, Vervoer

Producten:
Opvulmateriaal, Verhuisdoos, Verhuislift, Verhuistape, Verpakkingsmateriaal

Aangesloten bij / Certificering:
ISO 9001, Erkende Verhuizers, Mondial Movers (onderdeel EMG)