Selecteer provincie

ABC Den Hartog Verhuizingen 078-6515250: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Kamerlingh Onnesweg 63
3316GK Dordrecht
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


tweede nummer : 078-6510872

Wat wij doen:

ABC - Den Hartog verhuizingen is een zeer klantgericht verhuisbedrijf. Ons streven is uit te blinken wat betreft inzet en zorgvuldigheid. Wij realiseren dit dankzij een efficiënt en modern verhuisproces en door de inzet van gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere inboedelverhuizingen, (interne) bedrijfsverhuizingen en opslag. Verder staan wij garant voor een perfecte dienstverlening, zowel nationaal als internationaal.

ABC verhuizingen staat al jaren samen met Den Hartog verhuizingen uit Dordrecht klaar voor mensen die hun inboedel vakkundig van het ene naar het andere adres verhuisd willen hebben. ABC - Den Hartog verhuizingen is het verhuisbedrijf voor verhuizingen door heel Nederland. Wij staan voor een verhuizing van een hoog kwalitatief niveau. Met niet alleen de grootst mogelijke aandacht voor uw eigendommen. Denk hierbij niet alleen aan uw meubels maar ook aan bijvoorbeeld uw nieuwe vloerbedekking en schilderwerk. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk bij onze verhuizingen. Wij zullen u altijd volledig bij uw verhuizing betrekken, en staan altijd open voor uw wensen. Wij stellen alles in het werk om u als klant een prettige verhuizing te bezorgen.

ABC - Den Hartog verhuizingen een erkend verhuisbedrijf. Dat wil zeggen dat wij garant staan voor een duidelijke en lage prijs. Uiteraard ook voor een verhuizing die plaatsvindt door vakmensen die weten waar zij mee bezig zijn.

Onze service verhuist met u mee:
In/uitpak service
Demontage en montage service
Verwarmde meubel opslag
Senioren 60+ 10% korting
Invalide 10% korting
Verhuur verhuislift tot 13 etage
Huis en Bedrijf bezemschoon opleveren
Dagtransporten en Koerierswerkzaamheden.

Ons handelsmerk is verhuizen in combinatie met inruil van nog bruikbare huisraad dit garandeert altijd een zeer voordelige verhuisprijs. Dit is alleen mogelijk bij ABC - Den Hartog
verhuizingen in Dordrecht.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Inpakken, Montage, Opslag, Uitpakken, Verhuur, Vervoer

Producten:
Verhuislift, Verhuiswagen, Verpakkingsmateriaal