Selecteer provincie

Johan de Wit Verhuizingen 035-6212857: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Diependaalselaan 187
1214KB Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.johandewitverhuizingen.nl

Wat wij doen:
Johan de Wit Verhuizingen & Transport voeren verhuizingen uit voor particulieren en bedrijven die zi,j indien gewenst, van het begin tot het eind kunnen regelen.

Particulierenverhuizingen
Verhuizen is al jarenlang ons vak en daarom pakken wij elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg aan. Voordat u gaat verhuizen komt een van onze adviseurs bij u langs om het volume van uw inboedel vast te stellen, de laadsituatie te inspecteren en kunt u uw wensen kenbaar maken.

Bedrijfsverhuizingen
Wij dragen de zorg over de complete verhuizing van uw kantoor, bedrijf of magazijn. Of het nu gaat om een interne verhuizing of een verhuizing naar een andere locatie, wij zorgen ervoor dat alles daar komt waar u dat wilt! Wij doen er alles aan om onze afspraken tot in de puntjes na te komen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw bezittingen op te slaan in een verwarmde elektronisch beveiligde opslagloods.Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Inpakken, Opslag, Uitpakken, Verhuur, Verkoop

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend door NIWO, TVM Verzekeringen en TLN