Selecteer provincie

Dekker's Verhuizingen 0228-511506: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Waterrad 57
1613CT Grootebroek
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

particulier- & bedrijfsverhuizing
piano- & vleugelvervoer opslag inboedels
gespecialiseerd in spoedverhuizingen

http://www.dekkersverhuizingen.nl

Wat wij doen:
Verhuizen wordt vaak gezien als een onaangename ervaring of als een reden tot zorg. Dekker's Verhuizingen helpt onze klanten al jaren om van het verhuizen een minder stressvolle gebeurtenis te maken. De werknemers zijn zich, dankzij jarenlange ervaring, bewust van alle situaties die zich voor kunnen doen tijdens het verhuizen. Dit zorgt ervoor dat alle problemen die de kop opsteken moeiteloos opgelost kunnen worden.

Dekker's Verhuizingen zet zich in voor particuliere en bedrijfsverhuizingen en zijn actief in heel Nederland. Het verhuizen wordt gedaan door een team van ervaren verhuizers, die zijn opgegroeid met dit bedrijf. Elk jaar wordt deze groep ervaren verhuizers bijgestaan door nieuwe gezichten met een verfrissende input.

Het bedrijf maakt gebruik van speciale materialen die het verhuizen vergemakkelijken. Zo is Dekker's Verhuizingen een van de weinige bedrijven die gebruik maakt van een verhuiswagen met een dubbele laadvloer. Dit zorgt er onder andere voor dat er minder druk komt te liggen op uw inboedel. Tevens kunnen er op deze manier meer spullen worden vervoerd. Naast een verhuiswagen met dubbele laadvloer, beschikt het bedrijf ook over een verhuislift en meerdere rolcontainers. Dit maakt het mogelijk dat er ook verhuisd kan worden vanaf hogere verdiepingen.

Dekker's Verhuizingen heeft dan ervaring met verhuizingen in alle soorten en maten. Gedurende ons bestaan hebben wij grote bedrijven verhuisd, maar ook appartementen of huizen.

Wanneer u besluit ons bedrijf in te huren om u te helpen zal er een werknemer bij u langskomen. Deze werknemer zal uw appartement, huis of bedrijf nader inspecteren en op basis daarvan een lijst worden gemaakt van elk item dat moet worden verhuisd. Daarna zal er, in onderling overleg een prijs en tijdsduur worden afgesproken voor het inpakken, dan wel verhuizen. De prijs is gebaseerd op een combinatie van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden, tijd, afstand en het aantal werknemers dat ingezet moet worden om uw spullen te verhuizen.

Wanneer er een overeenkomst is getroffen over de prijs, kunt u uw handtekening zetten onder de order en is dat het begin van een hopelijk succesvolle samenwerking! Wanneer u gebruik heeft gemaakt van onze diensten zouden we graag op de hoogte worden gehouden over hoe u onze samenwerking heeft ervaren. Hiervoor kunt u gewoon even bellen, mailen of kunt u het contactformulier invullen. Op deze manier kunnen we onze diensten blijven verbeteren!

Producten:
Verhuislift

Aangesloten bij / Certificering:
TLN