Harry Vroomen BV 045-5456702: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

Wilt u de exacte kosten voor uw verhuizing weten?

Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Rimburgerweg 2
6471XX Eygelshoven
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Nationaal en internationaal
transportbedrijf
Volumetransport tot 115 m3 of 25 ton
Tevens erkend verhuis-,
op- en overslagbedrijf

http://www.harryvroomen.nl

Wat wij doen:
Harry Vroomen BV is sinds de oprichting in 1968 een internationaal transport & erkend verhuisbedrijf. Vanaf de oprichting voert Harry Vroomen een beleid dat erop gericht is om het zijn klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken, d.m.v. goed opgeleide chauffeurs, gediplomeerde verhuizers, modern materieel en goede communicatie met de klanten.

Transport:
Wij hebben ons gespecialiseerd in het volume-vervoer en onze vrachtauto’s zijn zo ingericht dat zij 30 blokpallets of 38 euro pallets kunnen vervoeren voor onze klanten in Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland.
Het wagenpark bestaat uit volume combinaties die voorzien zijn van: schuifzeilen, luchtvering, doorlaadsystemen, hef daken, schuif daken en een insteek via achterzijde van 3 meter en via de zijkant
d.m.v. het tillen van het dak, een insteek van 3,20 meter!! Uniek, hoge lading kan zo via de zijkanten geladen en gelost worden.

Naast de bestaande routes tussen Nederland - België - Noord en Midden Frankrijk - Duitsland komt U sporadisch onze auto's tegen in Denemarken, Groot Brittannië en Noord-Italië.

Verhuizingen:
wij verhuizen i.o.v. particulieren, kantoren, overheidsinstellingen en de rooms-katholieke kerk.
Verhuizingen in West-Europa voeren wij uit met eigen materieel en erkende verhuizers, verhuizingen overzee, met name voor Azië, Australië en de Nederlandse Antillen kunnen wij U verschillende aanbiedingen
afgeven tot Full service aan toe.

Opslag:
enkele schone, droge en milieuvriendelijke goederen, meubelopslag in 10M3 meubelopslag containers.

Doe het zelver:
wij plaatsen U de verhuisauto, wij rijden de verhuisauto naar uw nieuwe woning en halen deze nadien weer bij U op. U kunt het inladen en uitladen bij deze constructie zelf uitvoeren. Kosten besparend!

Verhuiswinkel:
wij verkopen verpakkingsmaterialen aan bedrijven en particulieren.

Voor informatie over transporten, verhuizingen, opslag, doe het zelf verhuizingen en verkoop van verpakkingsmaterialen neemt U contact op met de planning van Harry Vroomen BV, T 045-5456702 of via mail: [email protected]
Toegankelijkheid:
Begane grond

Aangesloten bij / Certificering:
ISO 9002