UTS Wiersma Verhuizingen

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 5 Verhuis Specialisten in Leeuwarden en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Details

Adres
Ceresweg 48
8938BG Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 6 Verhuisbedrijven in Leeuwarden en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ruim 25 locaties verspreid over heel Nederland.
Altijd een UTS Verhuisbedrijf bij u in de buurt!

Wat wij doen:
Meer dan 75 jaar Friese vindingrijkheid:
In Driesum werd in 1935 door Sjoerd Wiersma een vrachtautodienst opgezet die de basis heeft gevormd voor het huidige UTS Wiersma verhuizingen. In de afgelopen 75 jaar is onze innovatieve en betrouwbare organisatie uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat zowel de particuliere als zakelijke markt bedient met unieke logistieke en facilitaire diensten.

Net sizze, mar dwaan:
In een vast team van ongeveer 20 man, zetten onze ervaren allround verhuizers zich in om úw verhuizing tot de ónze te maken. Als geen ander beseffen wij de impact van een verhuizing op uw gezin of op uw organisatie. Door een goede voorbereiding en onze professionele aanpak, zorgen wij ervoor dat uw primaire proces geen hinder ondervindt van de verhuizing. Dat wij nét dat stapje verder gaan voor onze klanten, komt door onze echte Friese mentaliteit en uit zich in onze lijfspreuk net sizze, mar dwaan.

Unieke Totaal Service:
Met ons brede dienstenpakket kunnen wij elke klant ontzorgen van begin tot eind, een echt Unieke Totaal Service. Van het maken van de indelingstekeningen en draaiboeken tot het leveren van een turnkey opgeleverd gebouw inclusief stoffering, meubilair en ICT, geen project is ons te groot. Omdat wij van begin tot eind meedenken met u, kunnen wij zaken al signaleren voordat ze een probleem vormen. UTS Wiersma is de specialist in het verhuizen van bedrijven, (zorg)instellingen, bibliotheken, laboratoria en musea.

Opslag en archief:
UTS Wiersma beschikt over een zeer moderne opslaglocatie voor inboedel en archieven. Van Multifunctionele Archief- en Magazijnruimtes tot archiefcapaciteit, UTS Wiersma is ook uw partner op het gebied van geconditioneerde en beveiligde opslag in ruimtes die naar uw wens gecreëerd worden.
Wonen 058 UTS Wiersma werkt nauw samen met de Leeuwarder bedrijven die zich hebben verenigd in Wonen 058.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Advies, Internationale verhuizing, Opslag, Verhuur, Verkoop, Vervoer