Bulstra Verhuisbedrijf 0512-712581: Goedkoop verhuizen binnen & buitenland? Zelf verhuisbus huren met studenten? of Gratis Offertes aanvragen: Prijzen budget verhuisbedrijven Voordelen & nadelen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten

Details

Adres
De Bolder 65
9206AP Drachten
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gratis Verhuis Offertes - 6 Gratis Offertes in 2 Minuten
Vergelijk 6 Verhuisbedrijven in Drachten en vergelijk en vind de beste Verhuisservice!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Friesland Verhuizingen

De ondernemers hebben gezamenlijk bijna 100 jaar ervaring en de hoogste graad van opleiding binnen de verhuisindustrie. Hiermee wordt vakmanschap en kwaliteit in ruime mate gewaarborgd. Uitgerust met het modernste materieel en materialen zijn onze vakmensen de zekerheid voor uw optimale verhuizing.

Door de samenwerking binnen Mondial Movers kunnen wij alle verhuizingen, groot of klein en waar dan ook in Europa en ver daarbuiten, aan.

Particuliere inboedelverhuizingen

Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels. Het merendeel van de inboedelverhuizingen vindt plaats binnen Nederland maar ook internationale verhuizingen kunnen wij voor u verzorgen.

Het aller belangrijkste van iedere verhuizing zijn : heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en in welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd?

Bedrijfs-en projectverhuizingen

Onder projectverhuizingen verstaan wij de verhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Een projectverhuizing kenmerkt zich door het streven het productiviteitsverlies van de opdrachtgever tot een minimum te beperken en haar normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Opslag in ons "Inboedelhotel"

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid hun inboedels op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes of opslagcontainers.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Montage, Opslag, Uitpakken, Vervoer

Aangesloten bij / Certificering:
Erkende Verhuizers, ISO 9001, Mondial Movers